Omega Innovation handelsbetingelser og vilkår

Vores handelsbetingelser og vilkår gælder for alle køb hos Omega Innovation på denne hjemmeside. Derfor anbefaler vi, at du læser dem grundigt igennem, inden du køber. Når du afgiver en bestilling, accepterer du at være bundet af vores gældende betingelser og vilkår.

Definitioner:

"Hjemmeside" betyder hjemmeside og webshop på  www.omegainnovation.dk.

"Varer" er de varer, som leveres i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser.

"Ordre", "køb" betyder ordrer og køb på hjemmesiden.

"Vi/os/vores" og "virksomheden" betyder Omega Innovation, Linkøpingvej 10, DK-4900 Nakskov, Danmark, CVR nr. 17244477.

"Kunde" betyder kunde og bruger af vores hjemmeside.

INDHOLD:

1) Anvendelse af hjemmeside og webshop

2) Omega Innovations rettigheder på hjemmesiden

3) Hjemmesidens indhold

4) Kundens oplysninger

5) Aftale om salg af varer

6) Medlemskab (abonnement)

7) Priser

8) Betaling

9) Leveringsmetode og -betingelser

10) Reklamationsret, refusion og fortrydelse

11) Persondatapolitik

12) Generelt

1) Anvendelse af hjemmeside og webshop

Denne hjemmeside drives af Omega Innovation. Den henvender sig til forbrugere, og oplysningerne er på dansk og engelsk. Hjemmesiden er udviklet til at overholde gældende lovgivning i Danmark og EU. Den kan anvendes på markeder uden for Danmark og EU, hvor vi dog ikke kan holdes ansvarlige for manglende overholdelse af regler for lokal markedsføring eller andre love i relation til hjemmesiden eller dens indhold. Vi forbeholder os retten til at begrænse adgangen til visse dele af hjemmesiden for registrerede kunder.

Betingelser og vilkår gælder for alle brugere af hjemmesiden, og vi forbeholder os retten til at foretage opdateringer og ændringer løbende. På hjemmesiden indsamler vi oplysninger om brugerne og deres besøg på hjemmesiden i henhold til vores privatlivs- og cookiepolitik.

2) Omega Innovations rettigheder på hjemmesiden

Ophavsretten og andre ejendomsrettigheder (intellektuelle ejendomsrettigheder) på hjemmesiden og dens indhold (herunder design, tekst, logoer, firmanavne, grafik, software og alt andet materiale) er ejet af Omega Innovation. Brugere må ikke selv eller tillade andre at offentliggøre, kopiere, distribuere eller ændre noget af indholdet af hjemmesiden.

Enhver kan se hjemmesiden, udskrive sider fra den til personlig brug, browse vores produkter og bestille varer hos os. Enhver anden brug er strengt forbudt uden vores forudgående skriftlige tilladelse. Det er ikke tilladt for andre virksomheder og øvrige erhvervsmæssige foretagender at kopiere materiale fra hjemmesiden.

Der må ikke på nogen måde kopieres, gengives eller bruges varemærker, logoer eller andre mærker, der vises på hjemmesiden. Links til vores hjemmeside på andre hjemmesider er efter vores skøn, og vi kan til enhver tid kræve, at links til vores hjemmeside fjernes.

3) Hjemmesidens indhold

Virksomheden Omega Innovation, dens ledelse, ansatte, repræsentanter og relaterede selskaber inden for koncernen er ikke ansvarlige for eventuelle skader, tab eller omkostninger, der opstår som følge af brug af eller færden på hjemmesiden.

Vi kan til enhver tid og uden forudgående varsel ændre, fjerne eller på anden måde tilpasse indholdet af vores hjemmeside.

Hjemmesiden kan indeholde links. De er kun med for at give en god kundeoplevelse, og vi er ikke ansvarlige for indhold eller tilgængelighed af andre hjemmesider eller brugen af dem.  Vi tilstræber, at produktbilleder på hjemmesiden er nøjagtige, men der kan være farvevariationer mellem billeder og faktiske varer.

Der tages forbehold for fejl, virus og lignende på hjemmesiden, og vi bestræber os på, at hjemmesiden altid er tilgængelig – dog ikke mens nødvendige opdateringer og tekniske tilpasninger er i gang.

4) Kundens oplysninger

Kun personer over 18 år med et gyldigt betalingskort lydende på eget navn kan afgive ordrer på hjemmesiden. Kunden erklærer derfor ved sin ordreafgivelse at være fyldt 18 år.

Alle oplysninger, som kunden indtaster, skal være opdaterede, nøjagtige, sandfærdige og må ikke kopieres. Kunderne må ikke anvende nogen former for fornærmende, uanstændigt eller truende sprog i kommunikationen med os via hjemmesiden.

Kunden skal ved anvendelse af hjemmesiden altid bruge sin egen identitet. Der må ikke bruges oplysninger om andre, med mindre der foreligger tilladelse til det.

Kunden må ikke korrumpere hjemmesiden, oversvømme den med oplysninger, der kan lede til funktionsfejl, eller bruge funktioner, der kan påvirke hjemmesiden som orme, virus eller lignende skadelige elementer. Brug af spam er også forbudt.

Omega Innovation kan ikke gøres ansvarlig for tab eller skade, som kunden måtte lide som følge af skadeligt materiale, der kan inficere computer, data eller andet materiale som følge af brugen af vores hjemmeside.

Omega Innovation kan nægte enhver kunde/bruger adgang til vores hjemmeside, hvis ovenstående vilkår ikke overholdes.

5) Aftale om salg af varer

Hjemmesiden viser varer, som annonceres til salg. Ved præsentation af varer på hjemmesiden inviteres kunden til at bestille varer hos Omega Innovation. Hvis kunden afgiver en bestilling, er vi ikke forpligtet til at acceptere. Ordren og kontrakten mellem kunden og os vil kun blive oprettet, hvis og når vi accepterer bestillingen. Vores accept af ordren og oprettelsen af en bindende kontrakt finder først sted, når betalingen er registreret på vores betalingsserver. Kunden modtager en kvittering på de bestilte og betalte varer, hvorefter varerne afsendes til den oplyste modtageradresse med den af kunden valgte forsendelsesform. Omega Innovation fremsender kundens faktura for leverancen pr. mail, når varerne afsendes fra Omega Innovation.

Omega Innovation kan afvise eller annullere ordren i tilfælde af:

 1. Manglende godkendelse af betalingen eller ufuldstændig betalingsproces
 2. Identifikation af produkt- eller prisfastsættelsesfejl på hjemmesiden
 3. Manglende opfyldelse af købskriterierne fra kundens side
 4. Mistanke om, at ordren er relateret til ulovlig aktivitet
 5. Manglende indsendelse af alle nødvendige oplysninger for opfyldelse af bestillingen
 6. Utilgængelige eller udsolgte varer

Omega Innovation forbeholder sig retten til at kontakte kunden på telefon eller e-mail for evt. kontrol af oplysninger og detaljer forud for behandling og afsendelse af en modtaget bestilling. For eksempel ved ordrer af særlig stor mængde og/eller høj værdi.

De viste produkter til salg på hjemmesiden er bestemt til anvendelse af forbrugere og må ikke videresælges eller tilbydes i forbindelse med kommerciel virksomhed. Vi forbeholder os ret til at begrænse den samlede værdi af varer, som kan indgå i en bestilling. Hvis den samlede værdi overskrides jf. vores gældende bestemmelser, kontakter vi straks kunden.

Omega Innovation opbevarer ikke indgåede aftaler efter ordreeffektuering på en sådan måde, at de er tilgængelige for kunden efterfølgende. Omega Innovation opfordrer derfor til, at kunden gemmer den modtagne ordrebekræftelse og faktura til evt. senere brug.

6) Medlemskab (abonnement)

Kunden har mulighed for at tegne medlemskab hos Omega Innovation til en fast pris og med fast levering én gang månedligt af udvalgte produkter på hjemmesiden.

 • Medlemskabet betales med en fast pris/måned
 • Kunden modtager en pakke medio hver måned
 • Kunden er ikke underlagt en bindingsperiode
 • Det er muligt for kunden at springe en måned over ved henvendelse på mail@omegainnovation.dk
 • Medlemskabet kan opsiges til udgangen af en måned ved henvendelse på mail@omegainnovation.dk
 • Beløbet bliver først trukket, når varen er afsendt
 • Ved medlemskab opbevares kundens kortoplysninger til brug for løbende betalinger.

Ved henvendelse til Omega Innovation skal kunden oplyse medlemskabsnummer.

7) Priser

Alle priser på varer på hjemmesiden er angivet i DKK inklusive 25 % moms og eksklusive forsendelse og gebyrer med mindre andet er oplyst. Den samlede pris, der skal betales, inklusiv forsendelse samt gebyrer ved betaling med betalings- eller kreditkort m.v., opgøres og fremgår senest inden afslutning og gennemførelse af købet. Køber kunden flere varer, opgøres forsendelsesomkostninger og gebyrer samlet ved afslutning af købet.

Priser og leveringsomkostninger er som offentliggjort på hjemmesiden, når bestillingen accepteres. Forsendelsesomkostninger vises særskilt og er gældende, som angivet på hjemmesiden, når bestillingen bliver afgivet.

Tilbud og kampagner på hjemmesiden er underlagt tilgængelighed, og Omega Innovation kan til enhver tid og uden varsel ændre eller trække dem tilbage. Intet forpligter os til at opretholde tilbud eller kampagner for enhver given periode. Eventuelle yderligere gældende vilkår og detaljer vil blive vist på hjemmesiden.

8) Betaling
Omega Innovation modtager betaling med:

 • Dankort/VISA-Dankort
 • VISA
 • Mastercard
 • MobilePay

Kunden kan kun bruge et betalingskort, hvor han eller hun er den navngivne kortindehaver. Kunden bekræfter at være den autoriserede kortindehaver ved afgivelse af en bestilling. Alle kortindehavere er genstand for validering og sikkerhedskontrol samt tilladelse fra kortudsteder og eventuelle yderligere vilkår pålagt af udstederen. Hvis udsteder ikke tillader betaling, bliver ordren ikke accepteret. Vi er ikke ansvarlige for evt. forsinkelser eller manglende levering.

Kortudbyderen kan opkræve gebyr for brug af kortet på Omega Innovations hjemmeside. Kunden skal kontrollere vilkår og betingelser hos kortudbyderen omhyggeligt før afgivelse af betalingsoplysninger.

Hvis Omega Innovation ikke har et tilstrækkelig stort lager af varer, underretter vi kunden via e-mail eller telefon, og kredit- og eller betalingskorttransaktionen vil blive annulleret og/eller refunderet. Vi gør det så hurtigt som muligt og senest 30 (tredive) dage fra bestillingsdato.

Vi er ikke ansvarlige for kompensation, hvis de bestilte varer ikke er tilgængelige.

Validering af navne, adresser og andre detaljer oplyst af kunden vil ske i kommercielt tilgængelige registre. Vi kan, hvis skønnet nødvendigt, bruge tredjepart til indhentning af kundeoplysninger. Ved bestilling af varer accepterer kunden, at oplysninger kan videregives til et registreret kreditoplysningsagentur, der kan kontrollere oplysningerne.

Betaling vil først blive trukket, når varen sendes.

Alle beløb er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms.

Omega Innovation bruger Quickpay betalingsserver, der krypterer kortoplysninger med SSL-teknologi. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse informationerne.

Omega Innovation registrerer eller opbevarer ikke kundens betalingskort- og kontooplysninger.

9) Leveringsmetode og -betingelser

Fragtbeløb lægges automatisk til købsbeløb i indkøbskurven. Fragtomkostningerne fremgår, når du har valgt fragtleverandør.

Omega Innovation leverer på alle hverdage ordrer indgået inden kl. 12.00. Varerne sendes med GLS eller dao.

Omega Innovation tilstræber at levere varerne inden for de vejledende leveringstider, der står på hjemmesiden, og du modtager en mail inkl. faktura, når varerne er afsendt fra Omega Innovation. Er leveringen forsinket, får kunden besked, og vi opgiver en ny leveringsdato, hvis det er muligt. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle følger af en forsinkelse.

Ejendomsretten til varer overgår til kunden ved afsendelse af varerne fra vores adresse. Kunden har ansvar for varerne fra leveringstidspunktet og bør tage rimeligt ansvar for det.

Hvis varerne eller mængden af varer, som kunden modtager, ikke er som bestilt, skal kunden informere Omega Innovation så hurtigt som muligt via telefon, e-mail eller brev, når varen/varerne er modtaget. Omega Innovation refunderer evt. leveringsomkostninger for returnering af forkerte varer til vores adresse. Kunden må ikke åbne varer, som er sendt fejlagtigt, og som kunden har til hensigt at sende tilbage til os. Hvis vi har leveret et større antal varer end bestilt, har kunden ret til at afvise de overskydende varer eller acceptere alle varer som leveret. Hvis kunden vælger at acceptere de ekstra varer, er vi berettiget til at debitere kunden for de ekstra varer til gældende priser.

Varer bliver leveret til den adresse, kunden oplyser i bestillingen. Dog kan levering variere i forhold til fragtform. Kunden skal angive en gyldig leveringsadresse i bestillingen.

Hvis varer ikke er leveret inden for den forventede leveringstid, bør kunden underrette os senest 30 dage efter den manglende levering.

10) Reklamationsret, refusion og fortrydelse
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten beregnes i alle tilfælde fra det tidspunkt, kunden har modtaget varen. Da varerne har en begrænset levetid, er reklamationsretten dog begrænset til levetidsperioden jf. varernes påstemplede Best Before-dato.

Reklamationer gælder ikke fejl eller skader forårsaget af transport, forkert opbevaring og/eller anvendelse af produktet.

Ved reklamationer skal kunden rette henvendelse til:

Omega Innovation
Linkøpingvej 10
DK-4900 Nakskov

Varer, der sendes underfrankeret eller pr. efterkrav modtages ikke.

Hvis der er mangler ved det købte, kan kunden i overensstemmelse med købeloven §78 vælge mellem 1) omlevering, 2) et passende afslag eller 3) at hæve købet forudsat, at manglen ikke er uvæsentlig. Kunden kan dog ikke kræve omlevering, hvis dette er umuligt, eller det vil påføre Omega Innovation uforholdsmæssige omkostninger.

Hvis Omega Innovation tilbyder at foretage omlevering, kan kunden ikke kræve et forholdsmæssigt afslag eller hæve købet.

I tilfælde af omlevering afholder Omega Innovation rimelige omkostninger til returnering af varen og genfremsender varen til kunden uden beregning.

Er købet hævet, og der er aftalt refusion, skal kunden på vores evt. forlangende sende bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Kunden har 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor kunden fysisk modtager varerne. Leveres ordren ad flere omgange, regnes fortrydelsesfristen fra den dag, hvor den sidste del leveres til kunden.

Hvis den sidste dag for udnyttelse af fortrydelsesretten falder på en helligdag, en lørdag, Grundlovsdag, d. 24. eller 31. december, udløber fortrydelsesfristen den følgende hverdag.

Varerne skal returneres til Omega Innovation, Linkøpingvej 10, 4900 Nakskov.

Returneringsomkostninger skal kunden selv afholde, og kunden bærer selv risikoen og ansvaret for varerne, indtil Omega Innovation modtager dem. Omega Innovation anbefaler derfor, at varerne pakkes forsvarligt og sikkert inden returneringen, og at kunden opbevarer kvittering for afsendelsen af varerne.

Varer, der sendes underfrankeret eller pr. efterkrav, modtages ikke.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal kunden senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@omegainnovation.dk. I meddelelsen skal kunden gøre os tydeligt opmærksom på, at han eller hun ønsker at udnytte sin fortrydelsesret. Brug gerne vores standard fortrydelsesformular, og send den med retur.

Varer skal returneres i ubrugt stand og i original emballage. Er enhederne (stickpacks og/eller æsker indeholdende stickpacks) åbnet, betragtes de som forbrugte og vil ikke blive refunderet.

Straks efter Omega Innovation har modtaget kundens meddelelse om fortrydelsen, vil kunden modtage en kvittering herfor på den e-mail adresse, kunden har oplyst under bestillings-proceduren.

Senest 14 dage efter Omega Innovation har modtaget kundens meddelelse om fortrydelse af købet, tilbagebetales alle beløb modtaget fra kunden i forbindelse med købet, der fortrydes, inklusive varens fulde pris, gebyrer samt evt. leveringsomkostninger svarende til den billigste standard leveringsmetode Omega Innovation har tilbudt, uanset hvilken leveringsform kunden konkret har valgt.

Kunden skal på vores evt. forlangende sende bankoplysninger til os, så vi kan tilbagebetale ovennævnte beløb.

Kunden kan ikke fortryde et køb delvist. Hvis kunden således ønsker at udnytte fortrydelsesretten, skal alle varer leveret under samme køb tilbageleveres. Omega Innovation foretager tilbagebetaling, så snart varerne er modtaget retur på Omega Innovations adresse.

Skades varerne under returforsendelsen, hæfter kunden for varens værdiforringelse.

Varen er forseglet af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager. Kunden kan således ikke udnytte fortrydelsesretten, hvis varernes forsegling er brudt.

Eventuelle klager over produkter købt i vores webshop kan rettes til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
klageportalen@naevneneshus.dk

Forbrugere med bopæl i et andet EU-land kan bruge EU Kommissionens online klageplatform:
http://ec.europa.eu/odr

11) Persondatapolitik

Ved bestilling registrerer vi kundens navn og adresse i vores system.

Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det sker ved afgivelse af samtykke, så kunden er informeret om, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi gør det. Vi opbevarer oplysningerne, indtil kunden beder os om andet.

Læs mere under Omega Innovations Privatlivspolitik og vores Cookiepolitik.

12) Generelt

Alle ejendomsrettigheder (intellektuelle ejendomsrettigheder) til varerne er og forbliver vores eller vores underleverandørers ejendom. På intet tidspunkt må rettighed, titel eller interesse i de intellektuelle ejendomsrettigheder overgå til kunden.

Vi vil ikke på nogen måde være ansvarlige overfor for kunden for undladelse af at sælge varer, som kunden ønsker at købe, eller på anden måde for en manglende overholdelse af vores forpligtelser i forhold til  kontrakten eller eventuelle omkostninger eller forpligtelser, som kunden pådrages som følge af omstændigheder uden for vores rimelige kontrol, herunder, men ikke begrænset til, enhver form for force majeure, oversvømmelse, brand, tvisthandel, mangel på tredjeparts materialer eller tjenester eller terrorhandlinger.

Kontrakten mellem kunden og os er personlig og bindende. Det betyder, at ingen anden person kan håndhæve vilkårene i kontrakten eller påberåbe sig rettigheder i forhold til den.

Kunden må ikke overføre eller tildele sine rettigheder eller forpligtelser i henhold til kontrakten til en anden person uden vores udtrykkelige samtykke. Der kan være situationer, hvor vi har behov for at overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til kontrakten eller udpege tredjepart til at hjælpe os med at udføre vores forpligtelser i henhold til kontrakten, og vi kan gøre dette når som helst, forudsat at dette ikke reducerer vores forpligtelser over for kunden.

Kontrakten mellem kunden og os er underlagt dansk lovgivning, og enhver opstået tvist mellem os og kunden vil blive afgjort ved danske domstole.

Omega Innovation kan ændre sine generelle handelsbetingelser og vilkår når som helst og uden forudgående varsel. Enhver ændring vil træde i kraft umiddelbart efter at være lagt ud på hjemmesiden og vil blive anset for accepteret af enhver person, der bruger hjemmesiden.

Hvis kunden allerede har afgivet en ordre, som er accepteret af virksomheden, vil kontrakten fortsat være underlagt den version af vores generelle handelsbetingelser og vilkår, som var gældende, da ordren blev afgivet, dog med forbehold for eventuelle ændringer udtrykkeligt aftalt mellem kunden og Omega Innovation.

Intet i vores handelsbetingelser og vilkår søger at udelukke eller begrænse rettigheder i henhold til gældende lovgivning, som ikke kan udelukkes eller begrænses. Det betyder, at disse betingelser og vilkår ikke ændrer de rettigheder, som loven giver kunden, og som loven ikke tillader os at ændre eller begrænse.