VORES STICKPACKS BEVARER OMEGA-3 OLIENS NATURLIGE FRISKHED OG HØJE KVALITET

Omega Innovation – Vi giver dig fiskeolie i dens mest naturlige form
”Omega-3” er et andet ord for fiskeolie. ”Innovation” stammer fra latin og betyder ’fornyelse’ og ’tilbagevenden’. Omega Innovation betyder derfor, at vi er gået helt tilbage til begyndelsen og har sat fokus på at give dig fiskeolien i dens mest naturlige flydende form.

Olien udvindes af lever fra torsk fanget på bæredygtig vis med MSC-godkendte metoder. De friske næringsstoffer bevares, idet forarbejdningen sker max. 24 timer efter fangst. Vores enkeltdosis stickpacks er specielt udviklet til at sikre fiskeoliens flydende konsistens og naturlige friskhed.

 Stickpack Facts

  • Stickpacks er fremstillet af genanvendelig plast
  • Stickpacks-pakningen/emballagen er fødevaregodkendt
  • Stickpacks bevarer Omega-3 oliens friskhed og naturlige egenskaber
  • Stickpacks forhindrer, at CO2 blandes med olien, og at fiskeolien dermed bliver harsk
  • Stickpacks sikrer, at du og dit dyr altid får den maksimale effekt ud af fiskeolien

Læs mere om vores emballage her

The most asked questions
1.Hvorfor skal min hest have fiskeolie?

OmegaStar gavner hele hestens krop. Olien indeholder både Omega-3- og Omega-6-fedtsyrer, som din hest har behov for dagligt. Med sit høje energiindhold kan OmegaStar desuden erstatte en del af kornmængden i foderet. Derved bliver måltiderne mindre, og hestens fordøjelse belastes mindre af stivelse. På den måde kan maveproblemer bedre undgås, uden at hestens fodertilstand påvirkes.

2.Kan heste lide fiskeolie?

Ja, det kan de, og vores erfaring er, at de fleste heste spiser OmegaStar uden problemer. Nogle heste skal bruge et par dage til at vænne sig til ændringen i deres foderrutine, men her skal du blot lade foderet være i krybben og vente på, at hesten har spist op i sit eget tempo. Efter et par dage vil hesten som regel gå til maden, som den plejer, og med velbehag slikke selv den mindste rest OmegaStar op.

3.Hvor meget olie skal min hest, hund eller kat have?

Grundlæggende arbejder vi ud fra minimumsdosis, da vores naturlige olie er ufarlig selv i større mængder. Kort sagt; uanset hvor stor dosis, der indtages, vil kroppen optage, hvad den kan og udskille resten. Og dette gælder for både mennesker og dyr.

Det anbefales, at heste som minimum får 50 ml pr. dag. Denne mængde vil dække hestens daglige behov for Omega-3- og Omega-6-fedtsyrer.

Til store og mellemstore hunde anbefales som minimum en dagsdosis på 7,5 ml, mens små og mindre hunde samt katte evt. kan nøjes med en dagsdosis hver anden dag.

Er man usikker på dosering i forhold til hundens eller kattens størrelse, kan man altid prøve sig frem og dosere lidt efter lidt.

4.Hvordan indtages olien?

OmegaStar hældes over dyrets foderportion umiddelbart før indtagelse.

OmegaNutrition kan indtages direkte fra stickpack’en, blandes i et lille glas juice eller tages sammen med ét af dagens måltider.

5.Hvorfor er dagsdosis på 7,5 ml ens til hunde og katte?

Størrelse og vægt hos hunde og katte er vidt forskellige, alt efter race og type, så af praktiske hensyn har vi valgt en minimumsdosis på 7,5 ml i vore stickpacks til hunde og katte.

Vores olie er raffineret og naturlig, og hundens og kattens krop vil optage, hvad den kan og udskille resten. Man kan evt. nøjes med at give minimumsdosis til små og mellemstore hunde og katte hver anden dag.

6.Hvorfor er dagsdosis til mennesker på 7,5 ml?

Normalt anbefaler man minimum 5 ml ren Omega-3-olie pr. dag til en voksen. Da vores olie indeholder både Omega-3 og Omega-6, anbefaler vi en minimumsdosis på 7,5 ml pr. dag til en voksen. Meget fysisk aktive mennesker, f.eks. atleter og andre sportsfolk, har dog gavn af en højere dosis, så musklerne kan restituere sig hurtigere både under og efter træning og konkurrencer. Men selvfølgelig kan du altid prøve dig frem til netop den mængde, som du har det bedst med. Igen skal du huske, at din krop vil optage så meget olie, den har behov for, og resten vil blive udskilt.

7.Hvornår kan effekten af OmegaStar ses?

Effekten kan generelt ses og mærkes efter få uger. Hos heste kan der dog gå op mod 10-12 uger, før hesten kan udnytte den doserede mængde olie fuldt ud.

Hos heste ses effekten bl.a. ved blankere pels, stærkere hove, mere energi og øget bevægelighed og velvære. Hos hunde og katte opleves stort set samme effekt, og hos mennesker har OmegaNutrition især gavnlig indvirkning på hjerne, hjerte, led og knogler m.m.m.

8.Er der bivirkninger ved at indtage olien?

Der kendes ikke bivirkninger ved produktet.

9.Hvordan bør OmegaStar opbevares?

OmegaStar- og OmegaNutrition-olieprodukter anbefales opbevaret ved ca. 20oC, men du kan også vælge at opbevare dem i kølerum eller køleskab. Anvendes f.eks. halvdelen af indholdet i en stickpack, kan denne nemt genlukkes med en poseklemme og opbevares til næste dag. Omegastar-olierne kan også fryses.

10.Hvorfor er OmegaStar og OmegaNutrition i stickpacks og ikke på flasker?

Vores olieprodukter fås i praktiske og hygiejniske stickpacks á 50 ml til heste og á 7,5 ml til mennesker, hunde og katte. Stickpacks sikrer, at olien ikke udsættes for lys og luft og derfor holder sig frisk. Doseringen er nem, og stickpacks er lette at have med i tasken, når du skal til stævner, udstillinger, på ferie, på jagt eller noget helt femte.

11.Kan jeg købe enkelte stickpacks?

Stickpacks sælges med 30 stk. i hver æske, så der er til hver dag i en måned.

Æskerne er udviklet i et praktisk design, hvor æsker til OmegaStar for Horses kan stå i en fodervogn, mens æskerne til OmegaStar for Pets og OmegaNutrition er flade og let kan leveres gennem brevsprækker og i postkasser.

12.Hvad er emballagen fremstillet af?

 

Stickpack Facts

  • Stickpacks er fremstillet af genanvendelig plast
  • Stickpacks-pakningen/emballagen er fødevaregodkendt
  • Stickpacks bevarer Omega-3 oliens friskhed og naturlige egenskaber
  • Stickpacks forhindrer, at CO2 blandes med olien, og at fiskeolien dermed bliver harsk
  • Stickpacks sikrer, at du og dit dyr altid får den maksimale effekt ud af fiskeolien

Læs mere om vores emballage her