Omega Innovation blev grundlagt i 2015 og arbejder udelukkende med produkter,
der er kendetegnet ved at være fremstillet af friske og naturlige råvarer.

Vi brænder for:

  • At råvarerne er sporbare og af unik kvalitet
  • At fangst- og produktionsprocesser er bæredygtige og særligt skånsomme over for miljøet
  • At råvarernes oprindelige næringsstoffer bevares

Omega Innovation samarbejder med Vesteraalens AS i Norge, som siden 1912 har leveret fiskeprodukter af højeste og reneste kvalitet heriblandt Omega-3-olier. Vesteraalens AS anvender udelukkende friske fisk i forarbejdningen og forædlingen af produkterne og sikrer gennem skånsomme processer at udnytte fisk og biprodukter så bæredygtigt som overhovedet muligt.

 

Et fælles mål for Vesteraalens AS og Omega Innovation er at levere rene, sporbare og bæredygtige produkter af optimal kvalitet, fremstillet uden brug af kunstige tilsætningsstoffer, til både mennesker og dyr.

Omega Innovation er optaget af og har arbejdet meget med de ernæringsmæssige aspekter af Omega-3, hvor det især handler om vigtigheden af at undgå oliens nedbrydning og harskhed. Foruden vores fiskeolies ekstremt høje kvalitet har vi en unik stickpack-emballage, der både er hygiejnisk, lys- og iltbeskyttende, og som sikrer oliens friskhed fra produktion til endeligt brug.

Læs mere her:
Vesteraalens.no arcticingredients.com

Råvaren

Vores produkter indeholder ren fiskeolie (Omega-3) fremstillet af lever fra friskfanget atlantisk torsk (Gadus Morhua), der lever naturligt langs de nordnorske kyster. Torskene fanges med bæredygtige og MSC-godkendte metoder, hvorefter de straks sendes til forarbejdning. Fra fisken fanges, og til slutproduktet er lagret, går der max. 24 timer, hvilket sikrer en Omega-3-olie af særlig høj kvalitet, og hvor den friske råvares naturlige næringsstoffer er bevaret.

Udvinding/produktion

Torskeleverne inspiceres, før de ledes ind i en skånsom og nøje kontrolleret udvindingsproces, hvor den rene fiskeolie ekstraheres i små partier ved lave temperaturer. Der er ikke tilsat genmodificerede organismer (GMO), og olien udmærker sig ved en frisk smag og minimal lugt af fisk. Inden pakning tilsættes lidt ren rapsolie primært for at stabilisere olien, men også for at tilgodese mennesker og dyrs behov for både Omega-3- og Omega-6-fedtsyrer.

Pakning/forsendelse

Olien pakkes under nitrogendække i uigennemsigtige stickpacks med dagsdoser á 50 ml til heste og 7,5 ml til mennesker, hunde og katte.

 

 

Dette emballagesystem sikrer, at olien er beskyttet mod lys, ilt og varme og forbliver frisk. Jo mere fiskeolie udsættes for lys, ilt og varme, jo hurtigere begynder dens nedbrydning, der får den til at blive - og lugte - harsk. Stickpacks gør det nemt at dosere den rette mængde olie, selv når du er til træning, stævner, på jagt eller udstillinger. Dermed undgår du, at en eventuel restolie står åbnet og bliver harsk. Vore stickpacks leveres i æsker med 30 stk., der svarer til cirka en måneds forbrug. 50 ml stickpacks til heste pakkes og sendes i æsker, der kan stå i fodervognen. 7,5 ml doserne sendes i æsker, der er nemme og praktiske at have med på farten.

Vores emballage er naturligvis fødevaregodkendt og produceret efter bæredygtige principper – fra stickpack til wrapping. Læs mere om emballagen her

Indtagelse og optagelse i kroppen

Organismer danner ikke selv de livsvigtige fedtsyrer EPA og DHA. Derfor må de, ligesom vitaminer, tilføres kroppen gennem kosten eller som kosttilskud. Vores Omega-3 er en ren olie med et højt indhold af EPA og DHA, og da den friske olie er flydende, optages den maksimalt i kroppen uden ubehag. Duft og smag er neutral, og oliens naturlige gyldne farve er bevaret, da der ikke tilsættes farvestoffer. Olien kan indtages direkte fra stickpack’en eller sammen med ét af dagens måltider, og den hældes nemt over hestens, hundens eller kattens foder.

Vores Stickpacks Bevarer Omega-3 Oliens naturlige friskhed og høje kvalitet.

Læs mere her

 

Naturlig Omega-3 til heste

Et dagligt tilskud af OmegaStar i hestens foder gør din hest sund, stærk og udholdende.

Naturlig Omega-3 til hunde og katte

Med et dagligt tilskud af OmegaStar sikrer du dit kæledyrs sundhed og velvære.

Naturlig Omega-3 til dig

OmegaNutrition er til dig, der vil være sund og styrke din krop i hverdagen.